Dijital hizmet ve ürün geliştiren firmaları aynı çatı altında buluşturan Dijital Sistem Geliştiricileri Derneği (DSDER), sektördeki öncü şirketlerin bir araya geldiği güçlü bir oluşum olarak faaliyetlerine başladı. fits olarak, ASTEL, PROKARE, Sistem 9, Zuhal Müzik, SMG Multimedya gibi sektör liderlerinin yer aldığı bu yapının kurucu üyeleri arasında yer almaktan gurur duyuyoruz.

11 Kasım 2015’te Wyndham Grand Hotel Levent’te gerçekleştirilen açılış toplantısında, DSDER Başkanı Kaan Akın derneğin vizyonunu paylaştı. Dernek; dijital sistem geliştiricilerini ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmeyi, üyelerin rekabet gücünü artıracak teknik altyapı ve bilgi desteği sunmayı hedefliyor.

fits olarak, dijital dönüşüm sürecinde sektöre yön veren projelerde yer almaya ve iş birlikleriyle bu ekosistemin gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz.
